1 Haziran 2010 Salı



Bugün; bir şey söylemeye takatim yok sanki... Tam herşey yoluna giriyor, sınav stresi kalmadı, her şey yolunda gidiyor çok şükür dediğim bir noktada sıra ile moral bozucu şeyleri yaşıyorum.

Tek söyleyebileceğim. Hayatımda olduğu için mutlu olduğum birinin bu kadar kolay vazgeçebiliyor oluşu, canımı yakıyor bazen. İçimdekileri tam anlamıyla anlatmaya çabalarken, doğru sözcük bulamamaktan yakınıyorum. Evet bocalayıp, ciddi gaflar yapıyorum ama samimiyetime inandığını da biliyorum. Sadece uzaklığın bir getisi olarak, sözcüklerin yetmediği anlarda keşke diyorum duygularımı ifade edebilmek için mimiklerimi, ellerimi kullanabilsem. Ama bunlar olmadan bir sevgiyi sözcüklere sığdıramamanın ezikliğini yaşıyorum ben bile! Kuyunun dibindeki kurbağa değilim, gözkyüzünün sadece kuyunun ağzı kadar geniş sanan. Sadece seviyorum ve nedeni, azı, çoğu yok. Geçenlerde onun da eklediği ve benimde bayıldığım o sözcükler gibi...
"Bir nedeni yok, yalnızca öptüm" 



4 yorum:

Evren dedi ki...

en değerlisi değil midir aslında nedensizce öpülmek...
ve uzaktan bile olsa, o anda seni öptüğünü bilmek...

teveekül sahibi olmalısın demişti bir arkadaşım...
büyümek gibi bence, çünkü sabrın değeri büyüdükçe öğreniliyor inan...

ben de öperim seni, ama bir nedenim var: özledim de :))

Efsa dedi ki...

bende özledim ama bugün suratım düştü gerçekten. Üst üste 15 er dak. arayla böyle haber ve sözcükler duyunca canım sıkıldı.

Elif Gizem dedi ki...

Bir nedeni olmamalı belki de yalnızca sevmeliyiz...

Efsa dedi ki...

Bende onu öyle seviyorum ama anlatamadım o anlarda. Neyse ki düzeldi yanlış anlaşılmalar. :)