30 Eylül 2009 Çarşamba


Erkekler ilişkinin başında uçaklara benziyorlar aslında. Tüm hızları ile tam gaz belirtilen hedefe hemen ulaşmak için uçuşa geçiyorlar. Tabiki uçuş esnasında tüm servis, konfor, battaniye, yastık, yorgan ve içecek hizmeti kusursuz veriliyor onlar tarafından. Bonus gibi bu bir tür.

Ama o hedeflenen süre geçtikten sonra erkek aynı hızla havada gidememeye başlıyor, ya benzin sıkıntısı çekiyor, ya da bir kuş! sürüsü (bu tek kuş da olabiliyor) uçağın motoruna! Takılıyor. Arada uçak beklenmeyen dış etkenlerden ve beklenen sorunlardan kaynaklı türbülansa giriyor…

Sonuç ise o son sürat havalanıp size kusursuz hizmet sunan, kendini beğendirme çabasında ki uçak; irtifa kaybediyor.

Yazık!

Sonrada kadın doyumsuz diyorlar… Hiç demiyorlar ki bunu ona alıştıran benim diye…

7 yorum:

Adsız dedi ki...

bence hata uçağın%60 oranında hostesinde insan suçu birazda kendisinde aramalı hostes yolcuyu ilişkilendirmede sabırsız ve plansız davranıyorda olabilir...

efsa dedi ki...

Hostesin hatası bu davranışların hep böyle olacağını sanıp daha fazlasını istemek olabilir ancak. Onun dışında alıştırandadır hata. İnsanoğlu istedikçe ister, bunu bilerek hareket ermek gerekmez mi?.

wincih dedi ki...

efsa

Erkek bunları yapmayınca öküz, yapınca da bizleri alıştırıyor oluyor. Demek ki neymiş kadınlar daha ne istediklerini bilmiyor sonucu çıkartıyorum ben bundan.

Ps: Ayrıca öküzüm valla hiç uğraşamam servisti, çiçekti, böcekti ile falan.

efsa dedi ki...

Yapmayınca değil ya, ben öyle bir tabir kullanmadım ima da etmedim. Bu şuna benziyor birazcık: erkeğin kadına defalarca çikolata verip sonrada bunu ondan esirgemesi... bir nebze en azından.

Karşında çiçekten böcekten haz etmeyen bir kadın var Wincih. Üstelik servisi her daim kendim yapmayı tercih ederim.

wincih dedi ki...

@efsa

Genel kadın profili için konuştum ben açıkçası. Genel erkek profili de dediğin gibi, o yüzden de ben gibiler nedense "öküz" oluyor aslında. :)

efsa dedi ki...

Hep daha fazlasını fazlasını istiyoruz insan olarak.. Aç gözlüyüz bazı konularda işte.

samkon dedi ki...

Uçağa nereye gitmek istediğini bilmeden binenlerde mevcut ama :)

Aynı zamanda hedef belli olduğunda kazasız belasız düzenli irtifa kaybı ile indiren uçaklarda :)